Vrijwilligers gevraagd

POORTUGAAL – 1 juli 2024 – Komt u ons helpen met het onderhoud van het voedselbos? We hebben voor de komende periode diverse dagen gepland staan waarop we het voedselbos onderhouden. Komende datum is vrijdag 12 juli van 14:00-16:00 uur. Zie ook de agenda van De Schakel voor de planning tot en met oktober.

Werkzaamheden als de nieuwe aanwas ruimte geven door bramen en brandnetels te verwijderen, de paden maaien en vrijmaken en sterk overwoekerende planten inperken. Wil je later in het jaar aansluiten, laat het ons weten, dan kunnen we rechtstreeks contact opnemen. Onderaan dit artikel vind je ons email-adres om je aan te melden.

Via Facebook en Instagram (voedselbos_valckesteyn), maar ook in de Schakel, zijn de ontwikkelingen en de samenwerking tussen Staatsbosbeheer en de Stichting Voedselbos Valckesteyn te volgen.

Werkhandschoenen zijn handig om zelf mee te nemen en trek stevige schoenen aan. Staatsbosbeheer en de Stichting Voedselbos zorgen voor het benodigde gereedschap en thee/koffie met iets lekkers.
Aanmelden of vragen kan via email: voedselbosvalckesteyn@gmail.com.